Ралі Вельсу 2019: підсумки суботи (39 км до фінішу)


Потрібно зауважити, що це не авто Тьєррі Ньовіля. Це Крейг Брін не зміг чисто провести SS12 Myherin. Місцевий пілот, не зважаючи на переворот, зміг продовжити гонку.
Ще одним невдахою цього дня став Тіму Сунінен, який вилетів в кювет і якимось чудом не перекинувся.  Вони боролися за позицію в ТОП 5. День без повноцінного сервісу - те ще випробування. 

Тепер до лідерів чемпіонату

Отт Тянак лідируває, хоча  не зміг уникнути проблем - проблеми з переговорним пристроєм обернулись втратою заднього бампера та мілкими пошкодженнями Toyota Yaris WRC.  Тьєррі Ньовіль на першій спецділянці суботи зрівнявся з Крісом Міком, а потім поступово почав наближатись до Себастьяна Ож'є. Вже на повторному проїзді бельгієць випередив чинного чемпіона. Себ зізнавався, що робить все можливе в боротьбі, однак цього недостатньо. Він пропустив вперед суперників за титул, однак не здається.
Кріс закріпився на четвертій стрічці абсолюту, а Міккельсен та Еванс боряться за п'яту позицію. Андреас має 4.5 сек. запасу перед місцевим гонщиком.


Каллє Ровенперя наздогнав свого напарника та впевнено закріпився в заліку WRC2 Pro. В заліку приватних команд лідерство захопив чемпіон 2003 року Петер Солберг - норвежець успішно проводить фінальну міжнародну гонку в багаторічній кар'єрі. П'єр-Луі Лубе, хоч і має невелике відставання від чемпіона, однак 12 сек за 39 км неділі досить тяжко скоротити в конкурентній боротьбі.

А що там у віртуальній турнірній таблиці?








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023