Ралійний вікенд: 12. Rally Turkey Marmaris 2019


Хто може передбачити результати цього змагання? Відомо тільки те, що минулорічному переможецю ралі Туреччини дуже складно буде повторити той результат цього року.
Після повернення турецького етапу в календар першості, його із впевненістю можна назвати лотерейним. Дуже багато залежить від стартової позиції, погоди, стану покриття і т.д.

Цього року в Туреччину завітали 10 екіпажів WRC:





Повертається у вищу лігу Понтус Тідеманд, швед хоче знову позмагатися із найспритнішими ралістами планети, щоб продемонструвати свої навики.


Боротьба за титул - 205:172:165

В минулому році Отт виграв досить велику кількість ралі у другій половині сезону. Цього року він має досить гарний запас очок для старту в наступній гонці. Навіть якщо Отт і не заробить жодного балу, він залишиться попереду суперників в турнірній таблиці. Але у нього інша ціль - якщо не відігратися, то не втратити занадто багато.
Ньовіль хоч і розмістився на другій сходинці в чемпіонаті, але естонець впевненіше веде чемпіонський бій. Таке враження, що боротьба ведеться між Тянаком та Ож'є.
Не зважаючи на нинішнє положення в чемпіонаті, Себ не втрачає надії на "золото". Ож'є цього разу третій на стартовій решітці - це додає впевненості. У нього є реальний шанс скоротити відставання до суперників.


WRC 2 Pro & WRC 2

В Туреччині за титул WRC2 Pro будуть змагатись Коллє Ровенперя, Ян Копецкі та Гас Грінсміт. Мадс Остберг пропустить це змагання.
В заліку приватних команд будуть змагатись 13 екіпажів: Skoda - 9; Ford - 4. Чемпіон Європи, Кайтан Кайтанович, прийме участь на автомобілі Skoda Fabia R5.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023