Ралі Німеччини 2019 принесло Тянаку 11 перемогу, а представники Toyota посіли весь подіум


Дехто скріпив своє положення у чемпіонаті, але є й такі, що досить багато втратили.

Рівно 4 роки тому представники Volkswagen завершили ралі Німеччини 2015 хет-тріком. Після згортання німецькою командою спортивної програми нікому не вдавалось фінішувати в гонках таким чином. Тепер це сталося. Отт здобув золото, а Кріс і Ярі-Матті надійно завершили гонку на подіумі. Ірландець та фінн прислухались до настанов керівництва, що і привело до гарного результату. А що могло бути краще?

Дещо розчарованими залишились Hyundai - Ньовіль боровся за перемогу, але прокол зіпсував бельгійцю плани. Технічні проблеми на автомобілі Сордо теж не додали впевненості. Однак представники корейської команди фінішували в п'ятірці абсолюту.

Повним розчаруванням виявилась гонка для чинного чемпіона. Ож'є не зміг показати хорошої швидкості, а зміна налаштувань не принесли впевненості. В минулі роки C3 WRC гарно себе зарекомендував на асфальті, тепер цього не скажеш.

Гас Грінсміт завершив ралі Німеччини на дев'ятій стрічці абсолюту. Це гарна новина і для новачка і для команди. Тіму Сунінен змушений був продовжувати гонку по системі Rally2, але такі правила.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023