Ралі в цифрах: 69. Neste Rally Finland 2019


Нещодавно дісталось фінішу 69. Neste Rally Finland 2019. Рубрика "Ралі в цифрах" повертається з аналізом результатів кращих представників чемпіонату світу.


Нагадаю

"Ралі в цифрах" - рубрика, де аналізується середня швидкість кращих представників різних марок автовобілів WRC, а також R5. Чому кращих? Щоб відобразити безкомпромісну боротьбу різних команд.
В таблиці відображені назви спецділянок, імена переможців, швидкість та відставання на фініші від переможця допу. Показник швидкості приводиться у специфічній формі - в метрах за хвилину. Звично швидкість відображається у м/с або км/год, але розмірність в м/хв наглядніше демонструє саму швидкість. 
Кожен з нас може проїзхати автомобілем певну відстань за одну хвилину. В побутових умовах цей показник буде коливатися в межах 1000...1200 м/хв (60-72 км/год). Середня швидкість не відображає точних показників в певний момент, але наглядно демонструє швидкість автомобіля.
FIA рекомендує зберігати показник середньої швидкості на спецділянках ралійних етапів чемпіонату світу в межах біля 130 км/год (2167 м/хв). Ралійні автомобілі нового покоління демонстрували на спецділянках і вищі показники, але рекомендація діє, а організатори змушені її дотримуватись.

Умовні позначення

[!] - середня швидкість переможця спецділянки дорівнює або більша 130 км/год.
 ХХХХ  - переможець спецділянки.
0 - відставання 0 або менше 1.


Аналізуйте...



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Новий претендент на титул чи звичайний конкурент для Skoda?