Ралійний вікенд: 69. Neste Rally Finland 2019


Завтра стартує центральна гонка сезону - 69. Neste Rally Finland 2019. Зрозуміло, що характер цього ралі вказує на те, що до фінішу доберуться не всі.

Лісні спецділянки відомі на весь світ своєю швидкістю та підступністю. Організатори зробили все можливе, щоб знизити показник середньої швидкості. В минулі роки учаники скаржились на штучні шикани, що жодним чином не сприяли підвищенню рівня безпеки. Тепер можна буде поспостерігати за новими викликами.

Цього разу на старт вийдуть 11 учаників на автомобілях вищої категорії.





До постійних учасників приєднається Крейг Брін, якого запросили Hyundai до участі. Хейдон Паддон тех мав приймати участь в цій гонці за команду M-Sport, але аварія на тестах зіпсувала плани новозеландця.
Гас Грінсміт стартує на автомобілі M-Sport замість травмованого Елфіна Еванса. Після гонки в Естонії, лідер бритоанського колективу був змущений пройти курс реабілітації. Керівництво команди звернулось до Гаса, щоб той спробував свої сили на фінських доріжках в ролі пілота World Rally Car. 
На орендованій FORD Fiesta WRC прийме участь також місцевий пілот Юорі Віронінен. Він не має досвіду пілотування автомобілів такого рівня, хоча вже декілька років приймав участь в різних ралійних гонках на автомобілях молодших категорій.

WRC 2 Pro & WRC 2

В заліку WRC 2 Pro приймуть участь 3 учасника - Каллє Ровенперя з Еріком Пієнтаніненом будуть представляти Skoda Motorsport, а Ерік Каміллі - M-Sport FORD WRT.
В заліку приватних команд будуть приймати участь 10 учасників, SKODA - 6; Volkswagen - 2; Hyundai - 1; Ford - 1.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023