Ралі Сардинія 2019 принесло Дані Сордо 2 перемогу в кар'єрі WRC


Так, немає помилки - ралі виграв іспанський екіпаж Hyundai. Отт Тянак на останній спецділянці втратив час через поломку системи рульового керування. Він залишився в десятці сильніших, але зайняв п'яту стрічку.
Керівник Hyundai Андреа Адамо висловив жаль щодо ситуації з естонським пілотом, але був "на сьомому небі" після перемоги Сордо та третього місця Міккельсена. Прикра поразка Тянака привела на подіум Тіму Сунінена. Еванс став четвертим. Тьєррі Ньовіль набрав 3 додаткові бали на Power Stage, з Італії бельгієць забрав загалом 11 балів. Ож'є в рамках цього вікенду набрав 4 бала (Power Stage).
Команда японського виробника заяавила, що вперше зіткнулась із такими проблемами - Латвала і Тянак аналогічним образом завершили змагання.
Незадоволені вікендом покинули Італію і французи - Лаппі фінішував сьомим, а Ож'є - 41. Не зважаючи на проблеми на фінальній спецділянці, Отт Тянак став кращим з представників Toyota і очолив турнірну таблицю чемпіонату.



WRC 2 Pro & WRC 2

Каллє Ровенперя і Ян Копецкі подарували команді дубль, вони відірвались від найближчих суперників в класі RC2 на 2 хв., а від конкурентів по заліку заводських команд - 8 хв. та понад 1 годину.
Клієнти Skoda Motorsport, П'єр Лубе та Кайтан Кайтанович (після пожежі Volkswagen Polo змінив авто) стали кращими на фініші гонки. Кайтан відстав від П'єра на 41 сек.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023