Ралі Сардинії 2019: підсумки п'ятниці (184 км до фінішу)


Як і очікувалось, стартова позиція в рамках ралі Сардинії принесла багато труднощів лідеру чемпіонату світу.
Ож'є став лідером гонки лише на глядацькомій спецділянці - в п'ятницю він відстав від лідерів змагань. Тьєррі Невіль п'ятнию завершив сьомим з відставанням в 57 сек., а Отт Тянак - веде боротьбу в трійці лідерів.
Лідерів в перший день вистачало - Ож'є Сунінен, Латвала та Сордо. Іспанець заходип першу позицію на старті денної секції, хоча вранці отримав прокол. Ярі-Матті розпочав гарну боротьбу, але перекинув авто на СД6, а в рамках СД9 взагалі злетів з дороги. Сунінена розвернуло на СД4, але він тримається на другій стрічці абсолюту. Тянак впевнено рузається до лідируючої позиції - 11 сек. відставання від лідера гонки. Азартну боротьбу ведуть між собою Міккельсен та Еванс - у суперників інтервал лише 0,1 сек.,! Кріс Мік може влитись у боротьбу за високі позиції, адже ірландець відстав від лідера на 29 сек.
Був відмінений СД6 - глядачу треба було надати медичну допомогу.



WRC 2 Pro & WRC 2
В боротьбі за лідируючу позицію в заводському заліку залишились лише представники SKODA Motorsport. Остберг та Грінсміт відстали від лідерів на 10 та 42 хв. В групі RC2 лідирує приватник - П'єр Луббе. Від відірвався від Каллє Ровенпері на 11 сек.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023