Ралі Чілі 2019 принесло Отту Тянаку 8 перемогу в WRC


Дебютна гонка в чемпіонаті світу по класичному ралі принесла багато позитивних емоцій одним учасникам, і розчарування - іншим.
Отт Тянак заслужено переміг в чілійській гонці, однак його напарникам не так пощастило - Мік був оштрафований за демонтаж розбитого лобового скла перед стартом спецділянки. Ярі-Матті помилявся декілька разів. Суботня помилка вибила гонщика з боротьби за подіум.
Себастьян Ож'є втримав друге місце в боротьбі з конкурентами, хоча наприкінці гонки йому прийшлось боротись з Себастьяном Льобом. Молодий напарник француза не зміг продемонструвати гарних результатів на чілійській гонці. Лапі був незадоволений своїм ритмом, хоча й фінішував шостим.
Після аварії Тьеррі Невіля, Льоб прийняв на себе відповідальність за результат - він продемонстрував знову свої здібності та дещо понервував Ож'є в боротьбі за другу позицію. Міккельсен фінішвував останнім серед представників вищої ліги в заліковій десятці.
Представники M-Sport FORD WRT фінішували в п'ятірці сильніших - дуже гарний результат для команди Вілсона.



WRC2 Pro & WRC2

Каллє Ровенперя став переможцем гонки - він випередив Мадса Остберга на 23 сек. Кацута Такамото переміг в заліку приватних пілотів. Гарна боротьба вийшла і в представників молодшої ліги.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023