Ралійний вікенд: Croatia Rally 2021


Так, у цей вікенд у чемпіонаті світу по класичному ралі відбудеться дебют повністю асфальтової гонки - Хорватія вперше прийме учасників світової першості. Для кожного учасника і команди - це виклик, і не простий. Організатори стверджують, що хорвати підготували унікальне дійство, маршрут якого в деяких місцях схожий на ралі Корсики, Германії. Загалом змагання із впевненістю можна назвати суворими - гірські серпантини вузьких доріжок, які частенько проходять через населені пункти. Дуже часта зміна покриття стане стане складним випробуванням.

Учасники


Команда M-Sport з цієї гонки буде використовувати найновіші оновлення своєї FORD Fiesta WRC - британці доопрацювали двигун. Ці зміни анонсувались ще минулого року, однак реалізувати проект вдалось лише тепер. Андріан Фурмо дебютує у вищій лізі, до того ж спортмен має повноцінну підтримку австрійської компанії RedBull. 


В заліку WRC2 стартуватимуть цього разу 7 екіпажів, серед яких діючий чемпіон світу - Мадс Остберг. Команда корейського виробника не буде приймати участі у цьому етапі. Шанувальники матимуть можливість спостерігати за боротьбою Андреаса Міккельсена і Мадса Остберга у боротьбі за титул.

Місце і час



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023