Ювілейна перемога Ож'є, успіх Toyota та розчарування Hyundai


Так, колектив японського виробника був на висоті. Ож'є розпочав гонку в в п'ятірці, однак дуже швидко забрав першу позицію. Головним його суперником виявився Елфін Еванс. Ровенперя теж був на висоті, і навіть став лідером гонки в п'ятницю. Себ і Елфін завершили гонку дублем. Каллє фініщував четвертим, Кацета - шостим. Новий бос команди, Ярі-Матті Латвала, був взахваті. Себ здобув ювілейну 50 перемогу на домашній гонці!


Ньовіль разом з новим штурманом провели дуже гарну гонку. Тьєррі висловив подяку молодому напарнику, адже перша тонка нового дуету стала буже вдалою. Дані Содрдо провів останню гонку зі своїм штурманом Карлосом дель Барріо. Досвідчений колектив завершили гонку п'ятірці абсолюту хоч і з відставанням від лідера понад 3 хвилини.Тянаку гонка не вдалась - він завершив гонку достроково. Керівник колективу висловив своє незадоволення роботою команди в цей вікенд.


Невдачею завершився вікенд і для британського колективу. Теему Сунінен злетів у прірву на гірських серпантинах. Гас Грінсміт докладав зусиль , щоб гарно фінішувати, однак йому підкорилась  лише восьма позиція. Молодий британець сказав, що це його найгірший вікенд на сьогоднійшній день.


Дуже гарний результат для деяких учасників молодшої ліги. Андреас Міккельсен (Skoda) завершив гонку на 7 позиції абсолюту, попутньо отримав перемогу в заліку WRC2. Андреан Фурмо (Ford) і Ерік Каміллі (Citroen) замкнули десятку абсолюту попутньо, отримавши срібло і бронзу в молодшій категорії.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023