Елфін Еванс здобув 2 перемогу в кар'єрі WRC


Друга гонка за команду японського виробника та перемога. Валієць стримав натиск суперників, Елфін дещо відстав на фінальній спецділянці від Отта Тянака, але втримав першу позицію.
Після такого виступу Томмі Мякінен повідомив, що Елфін має всю підтримку команди для боротьби за титул. Керівник японської команди жодного разу не жертвував інтересами одного пілота заради перемоги іншого, і знову підтвердив свою позицію.
Отт Тянак вже в ході гонки зізнався, що весь вікенд боровся з наслідками жахливої аварії в Монте. Пошкоджень внутрішніх органів чи переломів опорно-рухового апарату медики не виявили, але чемпіон сказав, що тіло настільки боліло, що він всерйоз замислювався щодо пропуску гонки. Чемпіон переборов себе та продемонстрував гарну форму на сніжній гонці.
Знову Каллє Ровенперя - у всіх на вустах. Молодий фін дав гарний бій Себастьяну Ож'є і виборов третє місце на подіумі ралі Швеції. Каллє вражає своєю витримкою та підходом до справи.


Себ зізнався, що не хотів ризикувати, але запевнив, що Ровеперя дійсно заслужив подіум. Шестиразовий чемпіон світу радіє тому, що в Мексиці буде мати вигідну позицію. 
Знову гарно зарекомендував себе Есапекка Лаппі - фінн фінішував п'ятим, як і в Монте. Здається, головним орієнтиром для Есапеки в цьму сезоні буде Тьєррі Ньовіль. В інтерв'ю виданню DirtFish фін прямо вказав на головного суперника.
Бельгієць мав всі шанси на те, щоб попасти в п'ятірку. Він відстав від фіна меньше, ніж на півтори секунди.


Президент Міжнародної автомобільної федерації, Жан Тодт, організаторам прямо вказав на неприпустимість такої ситуації в майбутньому. 





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023