Ралі Німеччини 2019: підсумки п'ятниці (238 км до фінішу)


Припущення підтвердились - за золото в німецькій гонці знову боряться Тянак, Ньовіль та Ож'є.
Тянак вирішив повторити торішній рекорд - перемоги в кількох ралі після Фінляндії, однак тоді естонець був на третій стрічці в турнірній таблиці, а тепер очолює її. Ньовіль досить впевнено бореться з Оттом, фінішувавши позаду нього в 2.8 сек.
Ож'є скаржився в першій половині дня, що не може знайти спільної мови з C3 WRC - недостатня повертовість (передня частина авто у віражах тягнеться назовні повороту). Це значно ускладнило французу завдання. Він змушений боротися не за перемогу, а за подіум. Латвала з Міком замикають п'ятірку абсолюту.
Дані Сордо довго конкурував з Міком, однак проблеми з КПП відкинули іспанця в хвіст десятки. Негарний сигнал для корейської команди!


Каллє Ровенперя очолює залік RC2 - він виграв більшість спецділянок першого дня змагань. Ян Копецкі розмістився позаду колеги в 19 сек. Мадс Остберг за перший день змагань втратив майже хвилину, а Ерік Камиллі - 1.17 хв (француз вхопив також штраф в 20 сек.)
В заліку приватників лідирує Стефан Лефевр (колишній пілот Citroen). Цього разу Стефан обрав для змагань Volkswagen Polo R5. Ніколас Камін на аналогічному хетчі бореться за перемогу в 8.1 сек відставання від лідера.











Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023