WTCR 2020. Після двох вікендів


Світовий турінг відвідав вже дві країни, в результаті чого склалась певна картина про результативність пілотів і команд.
Лідером турнірної таблиці після гонки в Германії став Ян Ерлаше [92]. Якщо гонка в Німеччині пройшла захоплююче для Яна, то його суперник з Honda, Нестор Джироламі [81] може записати ці гонки в список невдалих. Судді не оцінили результативності аргентинця, однак він тримає другу стрічку в чемпіонському заліку.
Тед Бйорк [81] впевнено провів гонки на Північній петлі, а враховуючи попередні заслуги швед набрав ту ж кількість балів, що й Нестор. Дядко Яна Ерлаше, 4-разовий чемпіон світу по турінгу, Іван Мюллер [80] розмістився на 4 стрічці турнірної таблиці. Пілоти 3 з 4 Cynk&Co розмістились в п'ятірці абсолюту. П'ятим в заліку пілотів за результатами початку сезону став Том Коронель [45]. Четвірка лідерів вже має досить гарний запас балів перед новими викликами.
Як і було повідомлено в минулий четвер, жоден з клієнтів Hyundai Motorsport не вийшли на стартову решітку гонок другого етапу світового кубку по турінгу. Блоки керування двигуном, на думку керівника корейської команди, дуже сповільнюють i30 N TCR.
28 вересня Hyundai Motorsport офіційно продемонстрували світу новий гоночний автомобіль в конфігурації TCR - Hyundai Elantra N TCR.


Можливо це й стало основним каталізатором для прийняття рішення про відмову від участі в Німецькому вікенді WTCR 2020? Можливо команда взагалі покине чемпіонат цього року? Кожна пропущена гонка - це провал в турнірній таблиці? а i30 N TCR не демонструють бажаних результатів. На арену з наступного сезону вийде нове творіння. Це лище припущення...


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023