WTCR. Новини березня


В умовах пантемії короновіруса, організатори змушені перенести старт сезону. Перший вікенд Угорщини перенесли на невизначений період. Організатори змагань ведеть переговори щодо втримання календарем серії 20 заїздів. Можливо гонка буде замінена іншою або змагання в Угорщині будуть проведені в інший час.

Hyundai Motorsport будуть представлені двома командами - BRC Racing Team та Engstler Motorsport. Чемпіони світового турінгу, Габріель Тарквіні та Норберт Мічеліз будуть захищати кольори команди BRC, а Лука Енстлер та Нікі Катсбург - сімейного колективу Engstler Motorsport.

Lynk&Co Cyan Racing виставлять на змагання двы команди - Cyan Racing Lynk&Co та Cyan Perfomance Lynk&Co. Тед Бйорк та Іван Мюллер будуть захищати кольори Cyan Racing Lynk&Co, а Янн Ерлаше та Енді Пріоль - Cyan Perfomance Lynk&Co.

Щойно стало відомо, що змагання Nordschleife (Німеччина) перенесені на 27 вересня. Сезон розпочнеться тільки у червні, якщо змагання в Словаччині та Португалії не будуть перенесені чи скасовані.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023