WRC. Citoren може покинути чемпіонат


Autosport.com опублікували інформацію, що команда французького виробника може покинути чемпіонат світу по класичному ралі вже в цьому сезоні.
Це рішення прийнято з урахуванням нових планів концерну PSA. Можливо мова йде про зосередження на новій спортивній програмі марки Peugeot в WEC. В такому випадку Себастьян Ож'є та Есапека Лаппі залишаються без контракту.


Варіанти для Ож'є

Чемпіон може завершити кар'єру. В минулому році він стверджував, що контракт з Citroen буде його останнім повноцінним контрактом у чемпіонаті. Він може повернутися у M-Sport або примкнути до команди японського виробника. Томмі Мякінен не підтверджує, що ведуться переговори, але можливий варіант, коли Ож'є та Еванс будуть представляти Toyota в наступному сезоні. Малкольм Вілсон був би радий поверненню себа в британський колектив, однак... Ну ви самі розумієте.


Варіанти для Лаппі

У фінського пілота менше варіантив такому випадку, адже його результати в цьому сезоні далекі від ідеалу. У Мякінена черга пілотів на місце за кермом Yaris WRC, Hyundai практично закрила кадрові питання. У всякому випадку в корейців ще більше варіантів, ніж в японців. Можливо фінн примкне до M-Sport, якщо Еванс погодиться на пропозицію Toyota? Інший варіант - повернення у молодшу лігу.


Дуже прикро, що така велика кількість перспективних та гарних пілотів не можуть реалізувати свої амбіції у вищій лізі чемпіонату світу. 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023