WTCR 2019. Для тих, хто пропустив прямі трансляції Eurosport


Світовий турінг вже завітав до 8 з 10 країн, але спортивний регламент створений таким чином, що визначити явного фаворита немає можливості.
Після гонки в Японії учасники WTCR відвідають Макао та Малайзію. Іван Мюллер та Тед Бйорк вже здобули більше 200 очок, але лідерами турнірної таблиці на цей час є Естебан Гер'єррі та Норберт Мічеліз. Зважаючи на те, що в наступних двох вікендах будуть розіграні 180 балів, можливо припустити все, однак аргентинець та венгр дещо відірвались від інших пілотів.
Макао - досить складна гонка. Боротьба може звестися до заїздів за автомобілем безпеки чи сказування гонки. Так, організатори покращили спортивний регламент, адже враховувати результати десятки, коли на старт виходять понад 20 авто було нелогічно. Цього року ситуація покращилась. Однак, зважаючи на сьогоднішню турнірну таблицю, можна проводити три вікенди, бо інші відіграють мінімальну роль для позиції в серії. Трійку лідерів та переможця необхідно відділити від інших. Інтрига - це добре, але перемога дещо нівелюється спортивними правилами.
_____________________________________

До старту нових змагань ще досить далеко. В мережі знайдено повні трансляції гонкок цього сезону. Приємного перегляду...

Марокко






Венгрія




Словакія



Нідерланди




Німеччина



Португалія




Китай



Японія





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023