Гас Грінсміт лідирує у заліку WRC2, а у абсолюті займає 6 місце


Не зважаючи на велику перевагу автомобілів вищої категорії над технікою Rally2, доволі часто учасники на автомобілях другої ліги отримують місця у десятці абсолютного заліку.
Сафарі Ралі Кенії відоме своїми надто складними умовами, коли пілоти ТОП-команд втрачають час після поломок, затримок в багнюці  і вильотів з траси.
Гас Грінсміт весь вікенд демонструє стабільність і темп, хоча мав прокол. Пілот жалівся на самопочуття, а в суботу- на очисник скла. На такому рівні змагань, неправильна очистка вікон може зіпсувати гонку в якийсь момент.
Другим у заліку тримається Олівер Солберг - неможливість налаштуватись на потрібний ритм і проколи стали причиною відставання понад 2 хвилини. Швед здобув кілька перемог на спецділянках, у тому числі, на завершальні суботи. Олівер завершив суботу на 7 позиції у абсолютному заліку.


Кайтан Кайтанович проводить гарну гонку у Кенії, однак маленький пісок, "феш-феш" забруднив повітряний фільтр на Skoda Fabia RS Rally2, в результаті чого екіпаж втратив багато часу. Польський екіпаж завершив суботу третім у другій лізі і 8-м у абсолюті.
Десятку лідерів замикають учасники на автомобілях вищої категорії.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023