Ровенперя проводить неймовірно успішне ралі у Кенії


Сафарі Ралі Кенії відоме швидкістю, слизьким покриттям, проколами і непередбачуваними трамплінами. Єдиний учасник, кому досі вдається обійти проблеми на африканському ралі - це Каллє Ровенперя. Чинний чемпіон до фінішу суботи здобув перевагу над іншими учасниками в понад 2 хвилини.
Другим на подіумі тримається Такамото Кацута, який  мав прокол і проблеми з електронікою двигуна, що в порівнянні з проблемами інших учасників не можна називати "проблемою".
Команду M-Sport можна вітати з дуже гарним проміжним результатом - Андрієн Фурмо веде боротьбу на подіумі, так зі значним відставання, але на подіумі.
Елфін Еванс і Тьєррі Ньовіль замикають ТОП5.


Повний провал Hyundai у Сафарі Ралі Кенії. Есапекка Лаппі завершив боротьбу за гарний результат достроково через руйнування КПП. Команда визнала, що трансмісія - слабке місце у i20 на цьому етапі, тому керівник попросив пілотів використовувати не весь потенціал автомобіля. Тянак мав кілька проколів і технічні пошкодження через наїзд на камінь. До завершення суботи естонець завершив гонку десятим.
Кращий серед Hyundai зараз Тьєррі Ньовіль - команда видала бельгійцю абсолютно новий автомобіль, хоча екіпаж зіткнувся з технічними проблемами - неодноразово виходив з ладу паливний насос, некоректно працювала гібридна установка, тому автомобіль #11 із відставанням майже 12 хвилин займає п'яту позицію в гонці.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023