Ньовіль стверджує, що не планує завершити кар'єру найближчим часом, його слова не так трактували


Після публікацій у ЗМІ, що лідер чемпіонату завершує кар'єру, сам спортсмен заперечив таку інформацію. Він гіпотетично розглядає такий варіант лише при умові, коли його команда покине чемпіонат. Сам бельгієць планує продовжувати боротьбу за чемпіонські титули.
Правда, 35-річний пілот дуже незадоволений рішенням щодо змін у технічному регламенті Rally1. Він стверджує, що робоча група мінімально врахувала пропозиції виробників, а з пілотами взагалі ніхто не комунікував. 
"Ми не виробники, але ми пілоти - люди які керують цими автомобілями, і дехто понад десять років. Ми в цьому питанні дещо розуміємо і маємо власну думку"

Його бачення таке. Не потрібно проводити радикальних змін у автомобілі у два наступні роки. Це не здешевлення автомобілів, а нові витрати. І те, що робоча група запропонувала забрати електричні системи з теперішніх авто, не вплине на загальну економію - вже потрачено багато грошей на розробку, а здешевлення виглядає мізерним на перехідний період.
Перехідний період можна використати, щоб обговорити майбутнє із зацікавленими виробниками і дійти консенсусу, щоб їм було цікаво цим займатись.

Потрібно зазначити, що Девід Річардз запевнив, що всі виробники погодили подальший розвиток серії.
 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023