Елфін Еванс, фінішувавши другим у Швеції, здобув більше очок, ніж переможець


У перший день змагань Елфін боровся у п'ятірці кращих екіпажів, валієць, не зважаючи на невигідну стартову позицію і непередбачуване покриття спецділянок, фінішував у перший повноцінний день змагань у ТОП5.
Якщо суботу розглядати, як окремий спринт, то екіпаж #33 був найшвидшим того дня. В результаті хлопці фінішували по завершенню суботи в трійці найшвидших учасників ралі Швеції.
У неділю Елфін не скинув темп і переміг у Недільному спринті. На Power Stage 35-річний спортсмен здобув 4 бали з 5 можливих, подолавши спецділянку з відставанням від переможця 0.1 секунди.
Нова система дає вибір пілоту: не ризикувати або атакувати. У першому випадку Есапекка Лаппі здобув ту омріяну перемогу без лишнього ризику, а в другому - Елфін Еванс отримав додаткові бали до турнірної таблиці чемпіонату.
Після Power Stage Елфін повідомив журналістам, що не задоволений своєю їздою на фінальній СД, бо багато часу втратив на останніх поворотах. Загалом екіпаж задоволений станом справ у чемпіонаті. Він значно скоротив відставання до Тьєррі Ньовіля за підсумками зимових етапів.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023