А що там у категорії WRC2?


Цьогорічне ралі Монте-Карло дещо відкриває список учасників у заліку і автомобілі, якими будуть користуватись екіпажі цього сезону. Звісно, перша льодяна гонка сезону - це не те місце, де хочуть спробувати свої сили усі учасники боротьби, але маємо те, що маємо.
Звісно, цього разу на старт гонки не вийде Гас Грінсміт, а його напарник по команді, Олівер Солберг, прийматиме участь поза межами категорії WRC2.
На старт WRC2 на першому етапі сезону вийдуть 11 екіпажів на автомобілях Skoda, але головні претенденти на титул у цьому списку відсутні.
На автомобілях Citroen C3 стартуватимуть два із трьох заявлених екіпажів - Йоан Россель та представник держави окупанта, прізвище якого починається на букву "г".
На автомобілях Hyundai i20 N Rally2 заявлено двох пілотів - 25-річний Ніколас Сіамін та 78-річний дворазовий чемпіон Голандії, Хенк Вассен.
На автомобілях Ford Fiesta Rally2 стартують два екіпажі - 33-річний бельгієць, Джон Ватіг та 62-річний ірландець Емон Боланд.
Ця гонка має стати дебютною для автомобілів Toyota GR Yaris Rally2.  Стефан Лефевр, Ян Соланс та Бріан Буф'є продемонструють свої вміння у дебютному для марки змаганні.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023