Чи стане Каллє Ровенперя чемпіоном світу 2023 цими вихідними?


До фіналу сезону залишається два етапи - ралі Центральної Європи і ралі Японії. Кілька тижнів тому стало відомо, що команда японського автовиробника Toyota стала чемпіоном, а ще - за чемпіонський титул серед водіїв і штурманів можуть поборотили лише два екіпажі - #69 і #33. 


Чемпіон 2022 року має в запасі 31 бал, і якщо він збереже такий відрив від Елфіна Еванса, то достроково стане чемпіоном світу. Як зазначив сам лідер чемпіонату, цього недостатньо для "легкої прогулянки" - доказом цього є  ралі Фінляндії 2023. Такий варіант більше подобається Каллє Ровенперя - інтрига зростає, і напруга теж.
Буде неправильно, якщо такий запас очок зневажати - це результат кропіткої праці екіпажу і команди впродовж усього сезону.


Елфін Еванс готовий до боротьби, не зважаючи на великий розрив. Як зазначив Елфін, боротьба ще не закінчена - на фінальних гонках сезону може статись будь-що. Зараз спортсмен у значно кращій формі, ніж на початку року і асфальтове покриття йому завжди до вподоби. Головне - зменшити розрив, щоб він становив менше 30 очок,тоді боротьба за корону продовжиться і в Японії. А минулого року Ровенперя фінішував 11м у фінальній гонці.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023