Зовсім скоро відбудеться фінальний етап Чемпіонату КМАМК із сімрейсінгу в класі TCR


Після семи етапів Чемпіонату турнірна таблиця має такий виглід. Що цікаво, зовсім немає впевненості, хто з лідерів першості здобуде "золото". Мало того,  список трійки і десятки переможців може змінитись.
Кожен з етапів був захоплюючим, складним та цікавим, але фінальна гонка - то фінальний акорд. Вона має запам'ятатись, тому організатори запросили друзів з інших українських спільнот та іноземних гостей, щоб ті разом з учасниками KMAMK TCR  поборолись на легендарній трасі у Spa. Дуже гарна ідея, адже змаганнями із зірками міжнародного рівня - це завжди позитивний досвід.
У Spa результати кваліфікаційних заїздів будуть дуже різними, адже лідери долають коло менше, ніж за 2.30 хв., а повільні пілоти - 2.38...2.42. В режимі "Race", як і в реальних гонках, найнебезпечнішими місцями будуть 1 поворот (шпилька) та підйом Eua Rouge (червона вода). Помилка на вході у цей відрізок траси дуже часто завершується аварією, але там потрібно їхати дуже щвидко (біля 200 км/год), щоб не перешкоджати іншим пілотам і продемонструвати гарний результат.


Не потрібно забувати про головний приз Чемпіонату - тестовий день на реальному гоночному авто. Літом, коли будуть сприятливі погодні умови, чемпіон, срібний і бронзовий призери зможуть потренуватись за кермом Honda Civic на автодромі "Чайка". Якщо мені не зраджує пам'ять, то такого ще не було.
29 квітня (Четвер) о 21.00 розпочнеться трансляція фінального етапу Чемпіонату КМАМК TCR. Приєднуйтесь до перегляду




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023