11 квітня збірна сімрейсерів України боротиметься зі збірною Сербії


Унікальний формат змагань із сімрейсінгу, створений українцями, набирає все більшої популярності. Київський міський автомотоклуб вже має доствід організації змагань такого роду, адже в лютому за аналогічними правилами була проведена матчева зустріч збірних України та Великої Британії.
За результатами трьох гонок виграє не певний пілот, а збірна країни.  Команда сімрейсерів України боротиметься із командою Сербії на трасі Brands Hatch GP  (симулятор RaceRoom). Всі учасники будуть пілотувати Audi RS3 LMS 2020. Для зручності, українці  використовуватимуть  автомобілі з номерами 17 і 31 (жовтого кольору), а їхні суперники - 15 (сірого кольору).


Цього разу до основного складу UA TEAM долучаться 11 пілотів, в резерві - 3. Костянтин Романенко, Нікіта Шапошнік та Домінік Хорошавін мають всі шанси на перемоги у гонках.


До основного складу RS TEAM заявки подали 12 пілотів, а в резерві - 2. За перемоги в гонках зі сторони сербів однозначно будуть боротись Марко Мішовіч, Непід Радовановіч і Непад Владісавієвіч.
Київський міський автомотоклуб організовує трансляцію цього міжнародного заходу на власному youtube-каналі. Я з нетерпінням чекаю цього заходу. Приєднуйтесь до перегляду 11 квітня 2021 року (Неділя) о 21.00.

Трансляція


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023