WRC2. Андреас Міккельсен буде пілотувати оновлену Skoda Fabia Rally2 evo в 2021 році


Добре знайомий дует Міккельсен та Флуоне будуть боротись за титул в заліку WRC2 2021. Нещодавно норвежець повідомив, що має намір пілотувати оновлену Skoda Fabia Rally2 evo  в рамках чемпіонату світу та чемпіонату Європи цьому сезоні.
Міккельсен брав участь в рамках тестів автомобіля в ході його модернізації. В тестовій програмі SKODA брали участь Олівер Солберг, Кріс Мік, Понтус Тідеманл, Андреас Міккельсен та Еміль Ліндхольм.
Оновленя торкнулись багатьох конструктивних елементів автомобіля - система живлення, підрамник задньої осі, гальмівна система, трансмісія, система мащення двигуна. В результаті модифікацій автомобіль став стабільніший в поведінці на різних типах покриття, швидший та динамічніший.
В 2017 році Міккельсен демонстрував свої здібності в рамках ралі Монте-Карло, Тур де Корс та Португалії за кермом Skoda Fabia R5. Два перших етапи Андреас тоді завершив на 7 позиціях абсолюлютного заліку, забравши золото в своєму. В Португалії не вдалось завершити гонку через аварію на Power Stage. До інциденту він лідирував у гонці. Цьогоріч норвежець має амбітний план - стати чемпіоном світу WRC2.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023