WRC 2020. Новини серпня


Себастьян Ож'є веде переговори з командою щодо продовження контракту на наступний сезон. Чемпіон сказав, що не так уявляв собі завершення кар'єри у чемпіонаті світу по класичному ралі. Таким новинам зрадіють шанувальники француза. Припускаю, що деякі конкуренти незадоволені такою ситуацією, хоча реальні суперники вітають таке рішення Себа.

Ходять чутки, що зовсім скоро домашня гонка Тьєррі Ньовіля попаде у календар Чемпіонату світу. Це може статися дуже скоро, адже змагання має відбутися у вересні. Для цього змінили дату проведення ралі Туреччини. Такими змінами невдоволені M-Sport. Керівник команди повідомив, що такий завантажений графік ускладнить життя команді. Три різних гонки в за один місяць змусять використовувати різні шасі, та спричинять додаткові чималі витрати на логістику.


Ралі Японії, що мало проводитись як фінальна гонка, може бути взагалі відмінене. Японці вже перенесли проведення Олімпійських ігор на 2021 рік, а гонку Formula 1 відмінено. Німецький раунд, що запланований на жовтень, може провести гонку у дводенному форматі без глядачів.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023