Другий сезон WTCR завершився перемогою Норбі


Вчора завершився сезон неймовірних змагань, безкомпромісної боротьби. Організаторам вдалось залучити більшу кількість учасників та вболівальників. Цей сезон став цікавішим, ніж дебютний, і це добре.
Перемогу цього року заслужено отримав венгр Норберт Мічеліз. Цього чекав спортсмен, цього чекали його вболівальники, його команда. В автоспорт він потрапив дуже цікавим способом - чемпіонат на симуляторі Race 07. Тепер це вважається звичним, а десятиліття назад таке сприймалось дещо з певним скептицизмом - коп'ютерна гра і реальний автоспорт! Праобразом Raceroom був саме Race 07.
Норбі за роки в автоспорті досяг неймовірних вершин. У 2006 році він став чемпіоном Венгрії  в Suzuki Swift Cup, у 2007 - повторив досягнення в Renault Clio Cup. У 2009 році пілот став чемпіоном в декількох міжнародних турінгових серіях. З 2010 року Мічеліз змагається в світовому турінгу. Він був пілотом SEAT, BMW, Honda. В рамках WTCR він змагався на авто Hyundai. У 2017 році Норберт вів впевнену боротьбу за чемпіонську корону, але тоді не склалось... 2019 став роком перемог над суперниками, над собою, над обставинами. 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023