E-TCR. Матіас Екстрьом примкнув до Cupra


Один з найдосвідченіших гонщиків світу, чемпіон DTM, світового ралі-кросу, володар інших нагород с світі автоспорту допоможе іспанському бренду Cupra в реалізації амбітного проекту.
Шведський пілот опробував дуже багато дисциплін, та у кожній зарекомендував себе з гарної сторони. З 2001 року Матіас став пілотом Audi  в DTM. За роки гоночної кар'єри пілот здобув два чемпіонських титула в легендарній серії.
Поряд з цим він пробував себе і в класичному ралі, ралі-кросі та інших гоночних дисциплінах. У 2016 році він став чемпіоному чемпіонату світу по ралі-кросу. Його заслужено називають універсальним пілотом, адже він гарно демонстрував свій талант в таких різних дисциплінах як німецький турінговий чемпіонат та світовий ралі-крос.
Ходять слухи, що його гоночна команда EKS готується до участі WRC2 в наступному році. Можливо ми будем спостерігати за його боротьбою за кермом SKODA Fabia R5 evo. Але це поки плітки.

Матіас Екстрьом, посол та пілот Cupra

"За роки гоночної кар'єри я випробував досить багато двигунів внутрішнього згоряння. Я хочу зайнятись електрогонками разом з брендом CUPRA, який став піонером в цьому сегменті".





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Середня швидкість: 72. Secto Rally Finland 2023

Середня швидкість: 56. Vodafone Rally de Portugal 2023